GETTING MY غذای بیمار TO WORK

Getting My غذای بیمار To Work

Getting My غذای بیمار To Work

Blog Article

افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، سرطان حلق، سرطان حنجره، سرطان مری، سرطان شش، سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان تخمدان و سرطان مثانه همراه است.

- ترجیحاً سایر اقالم غذایی مانند پنیر، مربا، عسل، حلوا شکری و... نیز به صورت بسته بندی تک نفره باشند.

پس از ۱۰ دقیقه، نمک، فلفل، آویشن و پونه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

غذاهایی که باید به عنوان تغذیه در طول شیمی درمانی از آن پرهیز شود؟

افراد مبتلا به سرطان به دلیل محل تومور، جراحی های ترمیمی (نوسازی)، شیمی درمانی و پرتودرمانی وضعیت تغذیه ای بدی را تجربه می کنند. تغذیه درمانی اختصاصی برای این افراد ضروری است و در طول مدت درمان و بهبودی، تداوم تغذیه درمانی ضروری است.

اگر در اثر عوارض مصرف دارو و شیمی درمانی دهان‌تان زخم شده است از خوردن غذاهای پرنمک، تند و غذاهایی که بافت زمخت و خشن دارند (مثلا مرغ سوخاری) پرهیز کنید.

آماده‌سازی جو پوست‌کنده: جو را از قبل خیس کرده و یا جداگانه بپزید تا زودتر آماده شود. همچنین می‌توانید آن را همراه با سبزیجات دیگر بپزید تا لعاب بیشتری بدهد.

طی دوره ی بیماری بیشتر افراد کاهش اشتها و کاهش اختیار دریافت غذا را گزارش می کنند. تغییر حس چشایی و بویایی معمول است و میتواند در بی اشتهایی بیماران سرطانی دخیل باشد. بی اشتهایی ممکن است ناشی از خود بیماری، شیمی درمانی، رادیوتراپی، جراحی سر و گردن باشد. نفرت های چشایی ناشی از شیمی درمانی، هم در بزرگسالان و هم در کودکان گزارش شده است.

پرتودرمانی سرطان از اشعه های یونیزه کننده جهت آسیب رساندن و یا از بین سلول ها در ناحیه تحت درمان استفاده می کند. انرژی که از اشعه ساطع می شود، به ماده ژنتیکی سلول آسیب رسانده و مانع از ادامه رشد سلول ها می گردد.

مغزهای خرد شده: از مغزهای خرد شده مانند بادام، گردو، و پسته برای تزیین استفاده کنید. این مغزها علاوه غذاهای بیماران بر طعم، عناصر غذایی اضافی را به این دسر‌ها ارائه می‌دهند.

برای درمان واریس چه بخوریم؟

بسیاری از عوارض جانبی ممکن است ناشی از درمان‌های سرطان مانند شیمی‌درمانی و پرتودرمانی باشد که می‌تواند با خوردن و نوشیدن تشدید یا تشدید شود.

تغذیه در طول شیمی درمانی؛ قبل و بعد از شیمی درمانی چه بخوریم؟

توصیه بعدی همت دار برای تقویت سیستم ایمنی بدن ومقابله با بیماری کرونا، مصرف روزانه حداقل سه واحد ازگروه سبزی‌ها ودو واحد ازگروه میوه‌ها است.

Report this page